ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενδεχόμενη νίκη του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ μπορεί να βυθίσει την παγκόσμια οικονομία σε ύφεση, «τορπιλίζοντας» την αμερικανική ανάπτυξη, αναφέρουν σε ανάλυσή τους στελέχη της Citigroup.
Όπως εξηγούν, οι αντιδράσεις σε κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετές για να επιφέρουν ύφεση στην παγκόσμια οικονομία και στις ΗΠΑ λόγω μειωμένων επενδύσεων, αλλά και βραχυπρόθεσμα, «σοκ» στις χρηματοοικονομικές αγορές.
Αν υπερισχύσει ο Τράμπ η «Citigroup» προβλέπει ότι η παγκόσμια ανάπτυξη θα μειωθεί κατά 0,7 έως 0,8 εκατοστιαίες μονάδες, δηλαδή η ανάπτυξη θα υποχωρήσει κάτω από το 2% που ο όμιλος θεωρεί το «κατώφλι» μιας ύφεσης σε παγκόσμιο επίπεδo.
Στην ίδια ανάλυση αναφέρεται, ότι κάποιες από τις αλλαγές που έχουν υποσχεθεί να εφαρμόσουν οι δύο υποψήφιοι αν εκλεγούν, θα δράσουν επιβραδυντικά στην αμερικανική ανάπτυξη, όποιον και αν εκλεγεί.























































