Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ολάντ “γλείφει” τον Ερντογάν και δικαιολογεί την εισβολή στη Συρία

Ο Ολάντ “γλείφει” τον Ερντογάν και δικαιολογεί την εισβολή στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Φρανσουά Ολάντ, γνωστός και ως η “ντροπή της Ευρώπης”, ο ίδιος που έδινε όπλα στους τζιχαντιστές όπως το έχει παραδεχθεί, δήλωσε την Πέμπτη ότι “κατανοεί” τα τουρκικά κίνητρα που οδήγησαν στην επιχείριση “Ασπίδα του Ευφράτη”, δηλαδή στην τουρκική εισβολή στη βόρεια Συρία.

“Η Τουρκία ήθελε από μόνη της να εισέλθει στην επικράτεια της Συρίας για να πολεμήσει το Ισλαμικό Κράτος…”, είπε ο Ολάντ μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο οποίος προφανώς και δεν άκουσε ποτέ ότι η Τουρκία δήλωσε ότι επιθυμεί να πολεμήσει και του Κούρδους, και συνέχισε λέγοντας ότι “…μπορούμε να κατανοήσουμε αυτή τη συμπεριφορά αναλογιζόμενοι τα τρομοκρατικά εγκλήματα που διέπραξε το Ισλαμικό Κράτος στην Τουρκία”, συνέχισε ο αστείος, ενώ όπως είναι γνωστό το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για καμία βομβιστική επίθεση εντός της Τουρκίας, οι δε Κούρδοι που είναι συνήθως τα θύματα αυτών των επιθέσεων κατηγορούν τον Ερντογάν ως ηθικό αυτουργό.

Βεβαίως από τον Ολάντ, που έχει καταντήσει τη Γαλλία “παρακολούθημα” της Γερμανίας και δεν τολμά να εναντιωθεί στη Μέρκελ, στα θέματα της οικονομικής πολιτικής του Βερολίνου, τι άραγε να περιμένει περισσότερο κανείς;

Δεν είναι τυχαίο που η Ευρώπη πάει από το κακό στο χειρότερο, ούτε ότι η Γαλλία έχει γίνει στόχος πολύνεκρων σφαγών από το Ισλαμικό Κράτος. Με αυτόν που έχει να την κυβερνά δεν υπάρχει καμία απορία. Μόνο εκτός από μία: ποιος αλήθεια ρώτησε την άποψη του Ολάντ για την τουρκική εισβολή; Ποιον αλήθεια ενδιαφέρει;

Ο Ολάντ και η παρέα του κατάφεραν να κάνουν μια μεγάλη χώρα, όπως η Γαλλία, ανύπαρκτο κράτος, υποτελή της Γερμανίας. Η Γαλλία κατάφερε να μην συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων της Ευρώπης γιατί την ορίζουν πολιτικοί νάνοι όπως ο Ολάντ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βελόπουλος: Να ακυρώσει άμεσα τη συνάντηση με Ερντογάν στην Τουρκία ο Μητσοτάκης

Γαλλία: Χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία η επιχείρηση «γοητείας» Μακρόν σε Σι Τζινπίνγκ

Γερμανικός Τύπος: Η Χαμάς θέλει πράγματι κατάπαυση πυρός ή στήνει παγίδα στο Ισραήλ;

Το Ισραήλ απαγόρευσε την πρόσβαση του ΟΗΕ στο σημείο διέλευσης της Ράφας

Συρία: Το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε σε κυβερνητικές θέσεις στη Ντέιρ αλ Ζουρ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr