ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία,


















































Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής και από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώτος που ακολούθησε το παράδειγμα Τσίπρα
Ιράν-κηδεία Χαμενεΐ: Χιλιάδες σιίτες θρηνούν για τον ηγέτη τους
Τραμπ: «Υπάρχει μια αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφός μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 15χρονος μαθητής μαχαίρωσε την Δευτέρα μέχρι θανάτου μια καθηγήτριά του μέσα σε ένα σχολείο στην πόλη Λιντς της Βρετανίας.
Ο 15χρονος φοιτούσε στο καθολικό σχολείο Corpus Christi και φέρεται, σύμφωνα με τις αρχές, να σκότωσε την καθηγήτρια την ώρα που μπροστά βρίσκονταν και άλλοι συμμαθητές του.
Το προσωπικό ασφαλείας του σχολείου ακινητοποίησε τον έφηβο, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία.
Η Άννα Μαγκουάιρ, καθηγήτρια ισπανικών, η οποία σύμφωνα με τους μαθητές της ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, υπέστη πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο λίγο πριν από το μεσημέρι (14:00 ώρα Ελλάδος).
Η 61χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου όμως απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η επίθεση, έκανε λόγο για ένα μεμονωμένο περιστατικό και σημείωσε ότι το κίνητρο του εγκλήματος παραμένει άγνωστο.























































