Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν απείλησε ξανά με “φωτιά” τη Δύση – Την προηγούμενη χτυπήθηκαν οι Βρυξέλλες

Ο Ερντογάν απείλησε ξανά με “φωτιά” τη Δύση – Την προηγούμενη χτυπήθηκαν οι Βρυξέλλες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέες απειλές κατά της Δύσης εξαπέλυσε ο ημιπαράφρονας σουλτάνος της Άγκυρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσπαθώντας παράλληλα να χρεώσει την τζιχαντιστική τρομοκρατία αποκλειστικά στο δίκτυο του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, βγάζοντας την τζιχαντιστική ουρά του απέξω.

Όπως μεταδίδει η ελληνόφωνη υπηρεσία της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης TRT (ναι, οι Τούρκοι έχουν και ελληνόφωνη υπηρεσία για προπαγάνδα ενώ τα “ζωντανά” της διοίκησης της ΕΡΤ κοιμούνται όρθια), ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι “στόχος της φετουλαστικής τρομοκρατικής οργάνωσης ήταν να καταλάβει όχι μόνο την Τουρκία αλλά τον κόσμο όλο”.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε αυτές τις δηλώσεις στο Παλάτι του, όπου υποδέχθηκε τους συγγενείς μαρτύρων και βετεράνων και σε ομιλία που έκανε αναφέρθηκε στην “τρομοκρατική οργάνωση” FETÖ (του Φετουλάχ Γκιουλέν), τονίζοντας πως είναι προδότες όσοι εξακολουθούν να παραμένουν εντός της αιματηρής αυτής οργάνωσης.

Ο Ερντογάν για μια ακόμη φορά κάλεσε τους Τούρκους πολίτες να καταδίδουν στις αρμόδιες Αρχές τα μέλη της οργάνωσης αυτής που έχουν διεισδύσει στα δημόσια όργανα.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέροντας πως γνωρίζουν πολύ καλά από πού αντλούν δύναμη οι τρομοκρατικές οργανώσεις, προειδοποίησε -δηλαδή απείλησε- και τη Δύση χωρίς να αναφέρει όνομα:

«Είναι αναπόφευκτο να μη αγγίξει και εσάς αύριο η φωτιά που σήμερα καίει εμάς. Η φωτιά εκείνη θα κάψει και εσάς. Συνεχίσαμε και θα συνεχίσουμε με αρχές τον αγώνα που δίνουμε κατά όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων» είπε ο πρόεδρος Ερντογάν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ερντογάν απειλεί τη Δύση με τρομοκρατικά χτυπήματα. Την προηγούμενη φορά που το έκανε ακολούθησε το μακελειό στις Βρυξέλλες τον Μάρτιο του 2016.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr