ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρέθηκαν 370 κιλά κοκαϊνης σε εργοστάσιο της Coca Cola στη Γαλλία

Βρέθηκαν 370 κιλά κοκαϊνης σε εργοστάσιο της Coca Cola στη Γαλλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Coca Cola, Γαλλία, Κοκαΐνη, Ναρκωτικά,

Μπορεί να μοιάζει με αστυνομικό σενάριο, όμως αληθεύει το γεγονός πως εργαζόμενοι σε εργοστάσιο της Coca-Cola στη Γαλλία, βρήκαν 370 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα σε κοντέινερ, και ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές.

Το κοντέινερ βρέθηκε την Πέμπτη στο εργοστάσιο στο Signes, κρυμμένο ανάμεσα σε συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού, που απεστάλη από την Νότια Αμερική, αναφέρει η εφημερίδα Nice Matin.

Η αξία της κοκαϊνης φτάνει τα 50 εκατ. ευρω

Η ποσότητα που εντοπίστηκε είναι μία από τις μεγαλύτερες που κατασχέθηκαν ποτέ στην ηπειρωτική Γαλλία.

Ο εισαγγελέας της Τουλόν, Χαβιέρ Ταραμπέξ, εκτιμά πως η αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Πάντως, το γεγονός πως η κοκαΐνη βρέθηκε σε εργοστάσιο της Coca Cola δεν άφησε αδιάφορους τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη Γαλλία, οι οποίοι έσπευσαν να μοιραστούν την είδηση στο διαδίκτυο, με κάποιον χρήστη να γράφει «Το μυστικό συστατικό της Coca – Cola επιτέλους αποκαλύπτεται».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)

Αλλεπάλληλες απειλές για βόμβες σε αεροπλάνα – Απειλή και σε πτήση της Aegean Airlines

Γαλλία και Γερμανία δεν περιμένουν αλλαγή της αμερικανικής πολιτικής μετά τη νίκη των Δημοκρατικών

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής – Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση της άμυνας της πατρίδας μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr