Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τουρκμένοι που πόζαραν με αιχμάλωτους Κούρδους πιάστηκαν και οι ίδιοι (φωτο)

Οι Τουρκμένοι που πόζαραν με αιχμάλωτους Κούρδους πιάστηκαν και οι ίδιοι (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ηγεσία των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι συνέλαβαν τους Τουρκμένους τζιχαντιστές, μισθοφόρους της Τουρκίας, της Ταξιαρχίας Σουλτάν Μουράντ που πριν μερικές ημέρες είχαν φωτογραφηθεί “τροπαιούχοι” με αιχμάλωτους άνδρες των υπό κουρδική ηγεσία Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).

Τέσσερις άνδρες των YPG, που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις των SDF στην περιοχή της Τζαραμπλούς, δυτικά του Ευφράτη, πιάστηκαν από τους Τουρκμένους ενώ προσπαθούσαν να εκκενώσουν εμπόλεμες ζώνες από αμάχους.

Στη συνέχεια οι Τουρκμένοι τους φωτογράφισαν, τους βιντεοσκόπησαν και τους ανάρτησαν στο διαδίκτυο για να τους εξευτελίσουν.

Όμως η ζωή κάνει “κύκλους” και κάποιοι από τους Τουρκμένους που πόζαραν την Κυριακή στη φωτογραφία με τους αιχμάλωτους αντάρτες, βρέθηκαν την Τετάρτη στην ίδια θέση.

Η Ταξιαρχία Σουλτάν Μουράντ είναι μια ένοπλη δύναμη που αποτελείται από Τουρκμένους (τουρκική φυλή της Συρίας) και Τούρκους Γκρίζους Λύκους. Είναι δηλαδή ένα τουρκικό τζιχαντιστικό ένοπλο σώμα.

Οι κανόνες του πολέμου έχουν μια λογική. Σέβομαι τον αντίπαλό μου για να με σεβαστεί. Οι συμμορίες μισθοφόρων κατσαπλιάδων της Άγκυρας, στην πλειονότητά τους ληστοσυμμορίτες, δεν έχουν μάθει να σέβονται τίποτα, ούτε τους αξιοθρήνητους εαυτούς τους.

tourkmenoi1 Την Κυριακή πόζαραν καμαρωτοί (τα πρόσωπά τους μέσα σε κύκλους) πάνω από τους αιχμαλώτους, την Τετάρτη πιάστηκαν εκείνοι αιχμάλωτοι.

tourkmenoi2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr