ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση στην Ιταλία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε την Τρίτη ο Ματέο Ρέντσι.
Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρει το Reuters, ο Ρέντσι μετακίνησε χρονικά το δημοψήφισμα αρκετές φορές, ενώ σε προγενέστερες δηλώσεις του είχε υποστηρίζει ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου.
Η συνταγματική μεταρρύθμιση, η οποία εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο, έχει ως στόχο τη μείωση των εξουσιών και του ρόλου της Γερουσίας. Οι δημοσκοπήσεις που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας προβλέπουν «ντέρμπι».
Υπενθυμίζεται ότι ο Ρέντσι έχει συνδέσει την πολιτική του επιβίωση με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, υποστηρίζοντας κατά καιρούς ότι εάν δεν εγκριθεί η μεταρρυθμιστική του πρόταση θα παραιτηθεί από την πρωθυπουργία.
Μιλώντας στην τηλεόραση της RAI, ο Ρέντσι δήλωσε πως δεν έχει αλλάξει άποψη επ’αυτού, δεν επιθυμεί ωστόσο να συζητήσει για το δικό του μέλλον.























































