ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αντζέμ Χουντάρι, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αντζέμ Χουντάρι, ο γνωστότερος ριζοσπάστης ισλαμιστής ιεροκήρυκας στη Μεγάλη Βρετανία, του οποίου οι υποστηρικτές φέρονται να συνδέονται με πολλές παράνομες ενέργειες ανά τον πλανήτη, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια και έξι μήνες φυλακή.
Αιτία ήταν οι δηλώσεις υποστήριξής του προς το Ισλαμικό Κράτος.
Ο Χουντάρι είχε καταδικαστεί νωρίτερα από δικαστήριο του Λονδίνου για διαλέξεις και μηνύματά του υπέρ της τζιχαντιστικής οργάνωσης, η οποία ελέγχει εδάφη σε Ιράκ, Συρία, Λιβύη και Υεμένη.























































