Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αλ Κάιντα κάλεσε τους μαύρους της Αμερικής να γίνουν τζιχαντιστές

Η Αλ Κάιντα κάλεσε τους μαύρους της Αμερικής να γίνουν τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Αλ Κάιντα κάλεσε τους Αφροαμερικάνους να εξισλαμιστούν και να ασπαστούν το εξτρεμιστικό Ισλάμ που εκπροσωπεί σε νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο λίγες ημέρες μετά τη μαύρη επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Μόνο το Ισλάμ μπορεί να σώσει τους Αφροαμερικανούς στις Ηνωμένες Πολιτείες από την καταπίεση της λευκής πλειονότητας, ισχυρίζεται η Αλ Κάιντα, δύο μήνες μετά από κάλεσμα της Αλ Κάιντα από την Υεμένη για επιθέσεις κατά της λευκής κοινότητας στις ΗΠΑ.

Σε έγγραφο που δημοσιεύτηκε στα τέλη Ιουνίου, από την Αλ Κάιντα στην Υεμένη, καλούνται όλοι οι μουσουλμάνοι στις Ηνωμένες Πολιτείες να επιτεθούν σε “περιοχές που είναι συγκεντρωμένη η αγγλοσαξωνική κοινότητα” και “να αποφύγουν τις μειονότητες”.

Στο νέο βίντεο που ανάρτησε η Αλ Κάιντα, με τίτλο “Αψηφώντας την αδικία: Με την ευκαιρία των δεκαπέντε χρόνια από τις επιδρομές της 11ης Σεπτεμβρίου”, αναφέρει:

“Όσο τα εγκλήματά σας θα συνεχίζονται, τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου θα επαναληφθούν χιλιάδες φορές, με τη θέληση του Αλλάχ. Και θα σας κυνηγήσουμε μέχρι την Ημέρα της Κρίσεως”, λέει στο βίντεο ο ηγέτης της Αλ Κάιντα Μοχάμεντ Αλ Ζαουάχρι.

Ωστόσο, ο ίδιος έδειξε απογοητευμένος που το τελευταίο αεροπλάνο, η πτήση United Flight 93, δεν κατάφερε να χτυπήσει τον Λευκό Οίκο ή το Κογκρέσο.

Στο ίδιο βίντεο της Αλ Κάιντα εμφανίζεται σε πλάνα και ο Αφροαμερικανός ηγέτης Malcolm X ως μια προσπάθεια να πεισθεί η μαύρη κοινότητα να ενταχθεί στο εξτρεμιστικό Ισλάμ.

Ο Αλ Ζουάχρι προτρέπει τους Αφροαμερικανούς να κατηγορήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες για τα δεινά τους, προσθέτοντας ότι “ο νόμος είναι στα χέρια της λευκής πλειονότητας, που τον ελέγχουν όπως επιθυμούν”.

Η Αλ Κάιντα στοχεύει την αφροαμερικανική κοινότητα για στρατολόγηση εδώ και κάποιο καιρό.

“Η Αμερική είναι η πηγή της καταστροφής και του κακού σε αυτόν τον κόσμο (…) …είναι αυτή που εξευτελίζει τους Αφροαμερικανούς μέχρι σήμερα, και άσχετα από πόσο προσπαθούν να μεταρρυθμίσουν και να αποκτήσουν δικαιώματα σύμφωνα με τον Νόμο και το Σύνταγμα, δεν θα τα καταφέρουν, επειδή ο νόμος είναι στα χέρια της λευκής πλειονότητας που τον ελέγχει όπως επιθυμεί. Και οι Αφροαμερικανοί δεν θα σωθούν παρά μόνο από το Ισλάμ”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Wall Street Journal: Ο Πούτιν δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Ελληνοαμερικανοί βουλευτές ζητούν να εμποδιστεί ένας ισλαμιστικός στολίσκος με προορισμό τη Γάζα

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr