ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδελφοί Μουσουλμάνοι - Μουσουλμανική Αδελφότητα, Αίγυπτος, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο στελέχη των Αδελφών Μουσουλμάνων (Μουσουλμανική Αδελφότητα) σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία στην Αίγυπτο, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών που γνωστοποίησε ότι ο ένας εκ των δύο καταζητείτο για την εμπλοκή του στη δολοφονία του γενικού εισαγγελέα Χίσαμ Μπαρακάτ το 2015.
Το κίνημα των Αδελφών Μουσουλμάνων (Μουσουλμανική Αδελφότητα), από το οποίο προέρχεται ο ανατραπείς το 2013 από τον στρατό πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, διαψεύδει ότι καταφεύγει στη βία, όμως οι αιγυπτιακές Αρχές το έχουν θέσει εκτός νόμου και το χαρακτηρίζουν τρομοκρατική οργάνωση, διότι είναι η “μήτρα” του παγκόσμιου τζιχαντισμού.
Το αιγυπτιακό ΥΠΕΣ ανέφερε ότι ο Μοχάμεντ Καμάλ και ο Γιάσερ Σεχάτα σκοτώθηκαν αργά τη Δευτέρα στο νοτιοανατολικό Κάιρο στη διάρκεια «ανταλλαγής πυρών» με αστυνομικούς που προσπάθησαν να τους συλλάβουν.

Ο Καμάλ (φωτογραφία) παρουσιάζεται ως «ο ιδρυτής και διοικητής του ένοπλου βραχίονα» των Αδελφών Μουσουλμάνων, καθώς και ως εγκέφαλος του κινήματος.
Καταζητείτο και για την απόπειρα δολοφονίας του πρώην μουφτή της Αιγύπτου Άλι Γκομάα τον Αύγουστο του 2016.























































