ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παχυσαρκία,


















































Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Πολίν Πότερ ζυγίζει 317 κιλά. Εξαιτίας αυτών, δεν μπορεί να περπατήσει και γι’ αυτό κινείται με ένα αμαξίδιο.
Εχει προσπαθήσει να χάσει βάρος, κάνοντας ασκήσεις σε πισίνα, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Μια συνάντηση με τον πρώην άνδρα της που κατέληξε σε σεξ, όμως, την έκανε να χάσει λίπος και έτσι βρήκε τη λύση στο πρόβλημα των κιλών της.
Ζήτησε από τον πρώην να κάνουν 7 φορές την ημέρα σεξ, για να χάσει κιλά. Και έπιασε, όπως υποστηρίζει. Από τη στιγμή που έβαλε σε εφαρμογή τη συγκεκριμένη πρακτική έχει χάσει 44 κιλά. Αυτό που θέλει να καταφέρει η Πολίν είναι να χάσει κιλά, για να πάει για ποδήλατο με τον γιο της.























































