ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Ασπίδα του Ευφράτη - Στρατιωτική Επιχείρηση, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν 26 αεροπορικές επιδρομές κατά 18 στόχων των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) που δραστηριοποιούνται στα βόρεια της Συρίας, σκοτώνοντας 160-200 από αυτούς, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού στρατού.
Οι Μονάδες Προστασίας του Λαού είναι ο “κορμός” των υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) που μάχονται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Οι αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, πλήττοντας περιοχές που είχαν απελευθερώσει οι Κούρδοι στις αρχές της χρονιάς βόρεια του Χαλεπιού.
Οι βόμβες έπληξαν εννέα κτίρια, ένα θωρακισμένο όχημα, αλλά κι άλλα οχήματα γενικής χρήσης που ανήκαν στους Κούρδους.
Πρόκειται για πρωτοφανές έγκλημα πολέμου του καθεστώτος Ερντογάν εις βάρος ενός αντάρτικου στρατού που πολεμά το Ισλαμικό Κράτος.
Τα βέλη στον χάρτη που ακολουθεί δείχνουν που βομβάρδισε ο Ερντογάν. Με κίτρινο χρώμα είναι τα εδάφη που ελέγχουν οι Κούρδοι, με μαύρο το Ισλαμικό Κράτος, με κόκκινο η κυβέρνηση, με πράσινο έντονο η Αλ Κάιντα και με πράσινο ανοιχτό η τουρκική εισβολή – “Ασπίδα του Ευφράτη”.
























































