Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το πρωί δίδασκε σε σχολείο και το βράδυ πρωταγωνιστούσε σε τσόντες

Το πρωί δίδασκε σε σχολείο και το βράδυ πρωταγωνιστούσε σε τσόντες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δασκάλα, Πορνοστάρ, Ρωσία,

Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρωσία ότι μια δασκάλα, δίδασκε και την τέχνη του sex, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες πορνό. Η 27χρονη εργαζόταν σε ένα από τα πιο γνωστά σχολεία στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας από το 2010 και ήταν μια σεμνή κοπέλα που δεν προκαλούσε με την εμφάνισή της

Πώς αποκαλύφθηκε το μυστικό της

Το μυστικό της αποκαλύφθηκε όταν σύμφωνα με την Mirror, αποσπάσματα ερωτικών ταινιών στις οποίες συμμετείχε εστάλησαν ανώνυμα σε μαθητές και υπάλληλους του σχολείου. Και μπορεί να ήταν δασκάλα, αλλα η Σβετλάνα υποδυόταν τις περισσότερες φορές στις ταινίες τη μαθήτρια.με τα ψευδώνυμα Άριελ, Μοντ και Κρίστι.

Ο σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών Τζακ Μπομπ είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω ανθρώπους που έχουν παίξει μαζί της. Ξέρει να κάνει πράγματα που πολλές ηθοποιοί δεν μπορούν. Μπορεί να παίξει παραδοσιακούς αλλά και πιο εναλλακτικούς ρόλους. Είναι πολύ δημοφιλής στους θεατές».

daskala sex

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Mirror, η Σβετλάνα παράτησε τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου όταν άρχισε να εργάζεται στο σχολείο, ωστόσο αυτοί που διοχέτευσαν τα βίντεό της ισχυρίζονται ότι κάποια από αυτά τραβήχτηκαν φέτος. Μάλιστα, λένε ότι έκανε αυτές τις ταινίες σε χώρες όπως η Ουγγαρία και η Τσεχία, στις οποίες οι ηθοποιοί ερωτικών ταινιών παίρνουν 10 φορές περισσότερα λεφτά απ’ ό,τι στη Ρωσία.

Η Σβετλάνα αναγκάστηκε να παραιτηθεί, ενώ η υπόθεση έχει προκαλέσει πλήθος συζητήσεων στα social media. Κάποιοι την κατηγορούν, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η δουλειά της ως πορνοστάρ δεν έχει βλάψει τους μαθητές της

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πούτιν σφυροκοπά με πυραύλους κρουζ την Ουκρανία – Ο Ζελένσκι ζητεί επειγόντως όπλα

Wall Street Journal: Ο Πούτιν δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Το Βέλγιο θα δώσει F-16 στην Ουκρανία

H Ισπανία θα δώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Ο Δένδιας ήταν σαφής: Δεν θα δοθούν S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr