ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CBS, Αλ Κάιντα, Βιρτζίνια, Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Νέα Υόρκη, Τέξας, Τζιχαντιστές,


















































Ακούγεται ότι Τζάκρη και Κασιμάτη επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ - Ο Καστανίδης πάει Τσίπρα
Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς Κάγια Κάλας: «Η ΕΕ οφείλει να δράσει άμεσα για την προστασία της χριστιανικής μειονότητας στη Συρία»
Ένα καθεστώς σε αποσύνθεση: Γιατί η οικονομία του Ιράν βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι το Ιράν δεσμεύτηκε να μην αποκτήσει πυρηνικά όπλα για πάνω από 20 χρόνια
Τέλος στο ψηφιακό σκοτάδι: Η Τεχεράνη αποκαθιστά την πρόσβαση στο διαδίκτυο μετά από μπλακάουτ 46 ημερών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αξιωματούχοι των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών προειδοποίησαν τις τοπικές αρχές στη Νέα Υόρκη, στο Τέξας και στη Βιρτζίνια για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν επιθέσεις από την αλ-Κάιντα τη Δευτέρα, μια ημέρα πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.
Τα παραπάνω μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News επικαλούμενο πηγές τις οποίες δεν κατονομάζει.
Δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένες τοποθεσίες, όμως αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών έχουν ενημερώσει τις αντιτρομοκρατικές δυνάμεις κρούσης για την πιθανή απειλή, μετέδωσε το CBS.
«Το FBI, συνεργαζόμενο με τους ομοσπονδιακούς πολιτειακούς και τοπικούς ομολόγους μας, μοιράζεται και αξιολογεί πληροφορίες σε καθημερινή βάση και θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους εταίρους του στην κοινότητα της επιβολής του νόμου και των πληροφοριών για να εντοπίσει και να αναχαιτίσει οποιαδήποτε εν δυνάμει απειλή για τη δημόσια ασφάλεια», δήλωσε στο CBS ανώτερος αξιωματούχος του FBI.
Το Ρόιτερς δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αμέσως την πληροφορία και αξιωματούχοι στο αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα για σχόλιο























































