ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Βαυαρία, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συνθήκη Σένγκεν, Τουρκία, Χορστ Ζεεχόφερ,


















































Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O Βαυαρός πρωθυπουργός Χορστ Ζεεχόφερ, ο πρόεδρος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU), του αδελφού κόμματος στη Βαυαρία της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξουν συνέπειες από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το γεγονός ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας πατάσσει τους πολιτικούς της αντιπάλους και συζητάει για την επαναφορά της θανατικής ποινής σε ισχύ.
Ο Ζεεχόφερ, δήλωσε στο συνέδριο της CSU στο Μόναχο ότι η ΕΕ θα έπρεπε κατ’ ελάχιστον να αναστείλει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία και να ακυρώσει οποιοδήποτε σχέδιο να προσφερθεί στους Τούρκους η δυνατότητα να εισέρχονται στον Χώρο Σένγκεν δίχως θεώρηση διαβατηρίου.
«Δεν μπορεί να γίνει συμφωνία για ταξίδια χωρίς βίζες με μια χώρα σαν κι αυτή», υποστήριξε ο Ζεεχόφερ και πρόσθεσε ότι «η ΕΕ τουλάχιστον θα όφειλε να αναστείλει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις» με την Άγκυρα.























































