Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο στρατός της Συρίας ετοιμάζεται για γενική επίθεση στο ανατολικό Χαλέπι

Ο στρατός της Συρίας ετοιμάζεται για γενική επίθεση στο ανατολικό Χαλέπι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο στρατός της Συρίας προέτρεψε το απόγευμα της Κυριακής τους 250 χιλιάδες αμάχους που είναι εγκλωβισμένοι στο ανατολικό τζιχαντοκρατούμενο Χαλέπι να εγκαταλείψουν στα σπίτια τους και να φύγουν όσο πιο μακριά γίνεται από τους τζιχαντιστές.

Ο στρατός της Συρίας, σύμφωνα με τα συριακά Μέσα, έκανε αυτή τη δραματική προειδοποίηση καθώς ετοιμάζεται να εξαπολύσει την τελική του επίθεση στις συνοικίες που ελέγχουν οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και οι τουρκόφιλοι μισθοφόροι των συμμοριών του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA).

Χρησιμοποιώντας μεγάφωνα και ντουντούκες, αξιωματικοί του στρατού προειδοποίησαν τους κατοίκους των ανατολικών συνοικιών του Χαλεπιού να μείνουν μακριά από τους τζιχαντιστές.

Τους ζητήθηκε ακόμα, εάν τους είναι εφικτό, να πλησιάσουν στα κυβερνητικά μπλόκα και να περάσουν στην ασφάλεια των ελεγχόμενων από την κυβέρνηση δυτικών συνοικιών της πόλης.

Με το ανατολικό Χαλέπι πλήρως περικυκλωμένο, ο στρατός της Συρίας και οι Ρώσοι σύμμαχοί του επιχειρούν με αυτόν τον τρόπο να αποφύγουν τις απώλειες αμάχων.

Τις προηγούμενες ημέρες, που υπήρχε εκεχειρία από την πλευρά της Ρωσίας και ανοιχτοί “διάδρομοι” για να φύγουν οι πολίτες από το ανατολικό Χαλέπι, οι τζιχαντιστές ζητούσαν διόδια 300 δολάρια το κεφάλι για να επιτρέψουν σε αμάχους να φύγουν.

Αυτός είναι κι ο λόγος που οι πολιορκημένοι πολίτες δεν έφυγαν από τα σπίτια τους, υποστηρίζουν φιλοκυβερνητικά συριακά Μέσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τέμενος στο Ισλαμαμπάντ – Τουλάχιστον 31 νεκροί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr