Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εντολή Κέρι στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ να συνεργαστεί πλήρως με τον Τραμπ

Εντολή Κέρι στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ να συνεργαστεί πλήρως με τον Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εντολή στο προσωπικό του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να συνεργαστεί πλήρως με την κυβέρνηση του νεοεκλεγέντος προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι.

Ο Κέρι είπε ότι το προσωπικό του υπουργείου Εξωτερικών δεν θα πρέπει να σταματήσει να επικεντρώνεται στα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ.

«Ένα από τα όμορφα στοιχεία της δημοκρατίας -και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτήν στις Ηνωμένες Πολιτείες- είναι ότι έχουμε αυτή την απίστευτα ειρηνική μεταβίβαση ηγεσίας.

»Και θα κάνουμε τα πάντα στο χέρι μας, όπως έχω διαμηνύσει στην ομάδα μας, να συνεργαστούμε με την νέα κυβέρνηση όσο πιο ανοικτά γίνεται, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, ώστε η μεταβίβαση της κυβέρνησης να είναι όσο ομαλή γίνεται, χωρίς να χάνουμε ούτε στιγμή τα σημαντικά θέματα μπροστά στα μάτια μας» ανέφερε ο Κέρι σε δημοσιογράφους στο Κράιστ-Τσέρτς στη Νέα Ζηλανδία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr