ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη τριών υπόπτων που φέρονταν να υποστηρίζουν με διάφορους τρόπους την τζιχαντιστική οργάνωση Αχράρ Αλ Σαμ προχώρησε η αστυνομία της Γερμανίας, όπως ανακοίνωσε ο γενικός εισαγγελέας.
Οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν, αρνήθηκαν τις κατηγορίες ότι στήριζαν την τρομοκρατική οργάνωση, που συνδέεται με την Αλ Κάιντα και την Τουρκία και μάχεται για την ανατροπή του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.
Ένας από τους τρεις πουν συνελήφθησαν φέρεται να είχε πιο στενή συνεργασία με την Αχράρ Αλ Σαμ καθώς, εκτός των χρημάτων, είχε ενισχύσει με τεχνολογικό υλικό την οργάνωση.
Ένας άλλος φέρεται να είχε μεταφέρει διάφορα υλικά στη Συρία, οργανώνοντας κονβόι με φορτηγά, καθώς και τη μεταφορά ασθενοφόρου.
Όπως δήλωσε ο εισαγγελέας της Καρλσρούης, οι τρεις άνδρες είναι ηλικίας 36, 36 και 39 ετών και συνελήφθησαν στη Βαυαρία, την Κάτω Σαξονία και το Βερολίνο. Η δίκη τους θα διεξαχθεί την Τετάρτη.























































