ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Η Μεγάλη Επική Μάχη για το Χαλέπι, Ισλαμιστές, Συρία, Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Ναυτικές συμπλοκές στο νότιο Ιράν - Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο συριακός στρατός ανέκτησε σήμερα Σάββατο τον έλεγχο της μεγαλύτερης συνοικίας στον τομέα που ελέγχουν οι τζιχαντιστές στο Χαλέπι, στη βόρεια Συρία, μετέδωσαν κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις “έχουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους τον τομέα Μασάκεν Χανάνο”, ενώ το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Sana έγραψε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εξουδετέρωσης ναρκών.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΚΟ, Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ράμι Άμπντέλ Ραχμάν, «οι κυβερνητικές δυνάμεις ελέγχουν το 80% του Μασάκεν Χανάνο και σφυροκοπούν το 20% που απομένει».
Απομένουν «λίγες εκατοντάδες μέτρα στις κυβερνητικές δυνάμεις για να κόψουν στα δύο τον τομέα των ανταρτών» απομονώνοντας το βόρειο από το νότιο τμήμα, δήλωσε ο ίδιος στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Εξαιτίας των σφοδρών συγκρούσεων και των βομβαρδισμών στο Μασάκεν Χανάνο, δεκάδες οικογένειες που ζούσαν στις γειτονικές συνοικίες Σαχούρ και Χαϊνταριγέ εγκατέλειψαν τις εστίες τους με κατεύθυνση το νότιο τμήμα του τζιχαντοκρατούμενου τομέα, προσθέτει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.























































