ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη έξι ατόμων μετά την πυρκαγιά σε κοιτώνα σχολείου στα Άδανα, προχώρησε η αστυνομία στην Τουρκία.
Από την πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύχτα της Τρίτης, έχασαν τη ζωή τους 11 μαθήτριες και μια δασκάλα.
Οι έξι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων ο υπεύθυνος του κοιτώνα, τέθηκαν σε προσωρινή κράτηση στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγουν οι αρχές για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας», σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των τουρκικών Αρχών, η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα και κατέκαιγε το κτίριο επί τρεις ώρες, μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο.
Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, σοροί μαθητριών βρέθηκαν κοντά στην έξοδο κινδύνου, η οποία ήταν κλειδωμένη, με αποτέλεσμα τα κορίτσια να μην καταφέρουν να την ανοίξουν και να σωθούν.























































