ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τουρκικές αρχές, προφανώς με εντολή Ερντογάν, εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος 55 ανθρώπων, ανάμεσά τους και επιχειρηματιών, τους οποίους θεωρούν ως υπόπτους για παροχή οικονομικής υποστήριξης στο δίκτυο του εξόριστου στις ΗΠΑ Φετουλάχ Γκιουλέν τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα του Ιουλίου, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Οι επιχειρηματίες που θεωρούνται ύποπτοι για διασυνδέσεις με το δίκτυο του κληρικού φέρεται ότι μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά σε μετρητά από και προς την Τουρκία, την Τανζανία, την Ουγκάντα και το Καζακστάν από το 2014, σύμφωνα με το NTV.
Η Άγκυρα κατηγορεί τον κληρικό Φετουλάχ Γκιουλέν ότι οργάνωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, κατά το οποίο στρατιώτες κατέλαβαν άρματα μάχης, πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα προκειμένου να επιτεθούν στο κοινοβούλιο και στην προσπάθεια να ανατρέψουν την κυβέρνηση. Ο Γκιουλέν, που ζει αυτοεξόριστος στην Πενσιλβάνια από το 1999, αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε ανάμιξη και καταδίκασε το πραξικόπημα.























































