ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι νομίζει ο Ντόναλντ Τραμπ για τα UFO και τους εξωγήινους
Στο Τέξας είδαν μέγα-UFO: «Μοιάζει με μητρικό σκάφος - Είναι τεράστιο»
Μάρκο Ρούμπιο: «Εμείς στην Αμερική δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να είμαστε οι ευγενικοί και εύτακτοι τοποτηρητές της ελεγχόμενης παρακμής της
Έψαχνε τον γιο του αλλά η σορός του ήταν στα αζήτητα σε ψυγείο νοσοκομείου για σχεδόν δυο μήνες
Ο ύπατος μασόνος Άλμπερτ Πάικ ΔΕΝ προφήτευσε ποτέ τρεις παγκόσμιους πολέμους - Η αλήθεια για τη θεωρία συνωμοσίας που «τρελαίνει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάγκη παράτασης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, για το ουκρανικό, για άλλους έξι μήνες, υποστήριξαν την Τρίτη η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.
Σύμφωνα με τον Ολάντ, “θα πρέπει να εφαρμοστούν οι όροι ειρήνευσης οι οποίοι συμφωνήθηκαν στο Μινσκ για την ανατολική Ουκρανία και όσο αυτό δεν συμβαίνει, οι κυρώσεις πρέπει να μείνουν στη θέση τους”.
Από την πλευρά της, η καγκελάριος στήριξε την παράταση των κυρώσεων, λέγοντας ότι δεν έχει υπάρξει πρόοδος από πλευράς Μόσχας στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων στο Μινσκ.
«Θα ευχόμασταν να είχε επιτευχθεί πρόοδος», είπε χαρακτηριστικά η Μέρκελ.























































