ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επαγγελματία και άνθρωπο με καλές σχέσεις εργασίας με τον Βλάντιμιρ Πούτιν χαρακτηρίζει το Κρεμλίνο τον νέο υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.
«Οι Ρώσοι αξιωματούχοι και όχι μονάχα ο πρόεδρος της χώρας διατηρούν καλές σχέσεις, σχέσεις εργασίας με τον Τίλερσον. Πρόκειται για μια αξιοσέβαστη προσωπικότητα. Είναι πολύ επαγγελματίας στον τομέα του», δήλωσε σε δημοσιογράφους, λίγο μετά την ανακοίνωση της πρότασης για τον επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσάκοφ.
Ερωτηθείς σχετικά με το αν ο διορισμός του κ. Τίλερσον στην ηγεσία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ θα βοηθήσει στην βελτίωση των σχέσεων ΗΠΑ – Ρωσίας, ο κ. Ουσάκοφ απάντησε:
«Θέλουμε να εξέλθουμε από την κατάσταση κρίσης στις σχέσεις μας, η οποία δεν ικανοποιεί ούτε τη ρωσική ούτε την αμερικανική πλευρά».
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, από την πλευρά του, χαρακτήρισε τον Τίλερσον «πραγματιστή».























































