ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ στη Γερμανία: 12χρονος επιχείρησε να βάλει βόμβα σε χριστουγεννιάτικη αγορά

Σοκ στη Γερμανία: 12χρονος επιχείρησε να βάλει βόμβα σε χριστουγεννιάτικη αγορά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Tρόμος σε χριστουγεννιάτικη υπαίθρια αγορά στην πόλη Λούντβιχσχαφεν στη δυτική Γερμανία, καθώς ένας 12χρονος Γερμανός ιρακινής καταγωγής, ύποπτος για διασυνδέσεις με τους τζιχαντιστές του ISIS, επιχείρησε να πυροδοτήσει εκρηκτικό μηχανισμό, σύμφωνα με το περιοδικό Focus, το οποίο επικαλείται δικαστικές πηγές και πηγές ασφαλείας.

Ο έφηβος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην πόλη αυτή το 2004, είναι “βαθιά ριζοσπαστικοποιημένος” και φέρεται να έχει στρατολογηθεί από μέλος του ΙΚ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Ο ύποπτος άφησε στο έδαφος ένα σακίδιο, το οποίο περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με καρφιά, σε χριστουγεννιάτικη αγορά στις 26 Νοεμβρίου, αλλά ο μηχανισμός δεν εξερράγη λόγω προβλήματος του πυροκροτητή, αναφέρει η ίδια πηγή.

Επισκέπτης της αγοράς κάλεσε την αστυνομία όταν ανακάλυψε το σακίδιο στους χώρους της και πυροτεχνουργοί εξουδετέρωσαν τον μηχανισμό.

Η αστυνομία ταυτοποίησε και συνέλαβε το αγόρι, το οποίο κρατείται σε κέντρο κράτησης ανηλίκων, σύμφωνα με το δημοσίευμα το οποίο προσθέτει ότι η ομοσπονδιακή εισαγγελία έχει αναλάβει τις έρευνες.

Εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας στην Καλσρούη δεν ήταν διαθέσιμος να σχολιάσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Υπόθεση εκβιασμού με ποντικοφάρμακο σε παιδικές τροφές

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα

Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr