Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατάφερε να βρει τη βιολογική της μητέρα μέσω Facebook

Κατάφερε να βρει τη βιολογική της μητέρα μέσω Facebook
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Facebook, Υιοθεσία,

Μετά από 23 χρόνια, που μεγάλωσε υιοθετημένη, μια νεαρή γυναίκα κατάφερε να βρει τη βιολογική της μητέρα μέσω facebook σε 15 μόλις λεπτά.

Η Νάταλι Μπάντερ δόθηκε για υιοθεσία το 1991 από την τότε 24χρονη μητέρα της, Κολέτ Μπράσερ. Η Μπράσερ υπηρετούσε στον στρατό και όταν ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της αποφάσισε να δώσει τη νεογέννητη κόρη της στη Ρόζι και στον σύζυγό της Ντον Μπάντερ.

Ρόζι και Ντον διατηρούσαν επαφές με τη Μπράσερ για κάποιο καιρό, μάλιστα της έστελναν φωτογραφίες της Ναταλί, ενώ η μητέρα από την πλευρά της είχε δώσει στο ζευγάρι κάποιες επιστολές στις οποίες εξηγούσε στην κόρη της τους λόγους που την έδωσε για υιοθεσία. Στα γράμματα υπήρχαν επίσης κάποιες πληροφορίες σε περίπτωση που το κορίτσι όταν μεγάλωνε είχε την επιθυμία να τη βρει για να τη γνωρίσει.

Ωστόσο, καθώς περνούσαν τα χρόνια, η επικοινωνία μεταξύ της φυσικής μητέρας και του ζεύγους Μπάντερ χάθηκε.

Δύο δεκαετίες μετά οι Μπάντερ αισθάνθηκαν ότι έπρεπε να πουν την αλήθεια στη θετή τους κόρη, κρίνοντας ότι κι εκείνη μπορούσε να διαχειριστεί την πραγματικότητα. Της έδωσαν, λοιπόν και διάβασε τα γράμματα.

Η Νάταλι δεν έχασε καιρό. Με τις πληροφορίες που είχε κατάφερε να εντοπίσει τη φυσική μητέρα της στο facebook σε 15 μόλις λεπτά και μάλιστα ανακάλυψε ότι είχε κι ένα αδελφό, 21 ετών. Η επαφή έγινε τον Δεκέμβριο κι από τότε οι δύο οικογένειες έχουν έλθει ξανά κοντά.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε αναρτήθηκε από την Κολέτ στο facebook, αφού τη βρήκε η κόρη της και είναι από το μαιευτήριο:

fb-photo

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp

Έπεσαν Facebook, Messenger και Instagram – Τι λέει η Meta

Η μητρότητα ή η πατρότητα, είτε ως ιδέες είτε ως πραγματικότητες, δεν μειώνονται επειδή κάποιο έντυπο περιέχει τους όρους «γονέας #1» ή «γονέας #2»

Γάμος ομόφυλων: «Κανένα σχόλιο» η αντίδραση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο «όχι» της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Ιερά Σύνοδος: «Όχι» σε γάμο ομόφυλων ζευγαριών και τεκνοθεσία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr