ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισραήλ ανακάλεσε τους πρεσβευτές του από Νέα Ζηλανδία και Σενεγάλη

Το Ισραήλ ανακάλεσε τους πρεσβευτές του από Νέα Ζηλανδία και Σενεγάλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακάλεσε τους πρεσβευτές της χώρας του στη Νέα Ζηλανδία και στη Σενεγάλη για διαβουλεύσεις, ανακοίνωσε χθες ο εκπρόσωπός του, λίγη ώρα μετά την έγκριση μιας απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών που απαιτεί να τερματιστεί η ισραηλινή εποικιστική δραστηριότητα.

Την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ που απαιτεί να δοθεί τέλος στην ανέγερση οικισμών στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη εισηγήθηκαν η Νέα Ζηλανδία, η Μαλαισία, η Βενεζουέλα και η Σενεγάλη.

Ο εκπρόσωπος του Νετανιάχου, ο Ντέιβιντ Κις, δήλωσε πως ο ισραηλινός δεξιός πρωθυπουργός έδωσε εντολή να ακυρωθεί η προγραμματισμένη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Σενεγάλης στο Ισραήλ σε τρεις εβδομάδες, ενώ διέταξε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών να ακυρώσει όλα τα προγράμματα βοήθειας προς τη Σενεγάλη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ: Ο ισραηλινός στρατός θα αποχωρήσει από τη Γάζα μόνο μετά τον αφοπλισμό της Χαμάς

Βάφτηκε με τα παλαιστινιακά χρώματα πολιτική αφίσα του Γκαντί Αϊζενκότ στην Κύπρο

Οι Τούρκοι «τρέμουν» τη συμμαχία Ισραήλ-Κύπρου και συνδέουν το Κυπριακό με τη Συρία

Ναφτάλι Μπένετ: Το Κατάρ «πιο επικίνδυνο» για το Ισραήλ από το Ιράν

Ο αναδυόμενος Ψυχρός Πόλεμος Ισραήλ και Τουρκίας στη Μεσόγειο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr