ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα θηριωδία τζιχαντιστών: Αποκεφάλισαν ηλικιωμένο για μαγεία

Νέα θηριωδία τζιχαντιστών: Αποκεφάλισαν ηλικιωμένο για μαγεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα θηριωδία τζιχαντιστών αφού, μπροστά σε πλήθος κόσμου, αποκεφαλίστηκε ένας ηλικιωμένος που καταδικάστηκε σε θάνατο με την κατηγορία της μαγείας.

Ο τζιχαντιστής φαίνεται να στέκεται μπροστά σε μια ομάδα κουκουλοφόρων ενώ καταδικάζει τον ηλικιωμένο σε βάρβαρο θάνατο.

Σε άλλη φωτογραφία φαίνεται ο κρατούμενος με δεμένα μάτια να στέκεται γερμένος πάνω σε έναν κορμό κοπής, με δύο τρομοκράτες να τον κρατούν κάτω και έναν άλλο να κρατά το φονικό όπλο και να ετοιμάζεται να τον αποκεφαλίσει.

Ο τζιχαντιστής με τα πορτοκαλί γένια φαίνεται στο παρασκήνιο να παρακολουθεί την εκτέλεση της βίαιης καταδίκης.

Είναι από τους λίγους που δεν καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο αποκεφαλισμός, όπως πολλές από τις φρικαλεότητες του Ισλαμικού Κράτους, έγινε μπροστά σε πλήθος κόσμου.

Σε μια τρίτη φωτογραφία φαίνεται το αποκεφαλισμένο θύμα, με το κεφάλι να έχει τοποθετηθεί επάνω στο άψυχο πτώμα του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς

Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση

Ισραήλ: Συνελήφθη 21χρονος Ισραηλινός μουσουλμάνος για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS)

Γιόνι Μπεν-Μεναχέμ: Η Συρία επιδιώκει ισλαμιστική επέκταση σε Λίβανο και Γκολάν για την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr