Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο βασιλιάς Σαλμάν ξεκίνησε έρανο για τη Συρία – Στόχος 25 εκ. ευρώ για τους… πρόσφυγες

Ο βασιλιάς Σαλμάν ξεκίνησε έρανο για τη Συρία – Στόχος 25 εκ. ευρώ για τους… πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας διέταξε τη Δευτέρα να ξεκινήσει σε όλο το βασίλειό του πανεθνικός έρανος για να συγκεντρωθεί ανθρωπιστική και οικονομική βοήθεια προς τον λαό της Συρίας, υποτίθεται, που υποφέρει από τον πόλεμο που χρηματοδοτεί -υποστηρίζοντας τζιχαντιστικές ένοπλες οργανώσεις- η ίδια η Σαουδική Αραβία.

Η βοήθεια του εράνου φυσικά και δεν θα διατεθεί προς όλο τον λαό της Συρίας αλλά προς τους ισλαμιστές. Όπως για παράδειγμα σε όσους εγκατέλειψαν το ανατολικό Χαλέπι.

Την Τρίτη ο ίδιος ο βασιλιάς Σαλμάν έβαλε ως στόχο να συγκεντρωθούν 100.000.000 ριάλια, δηλαδή περισσότερα από 25,5 εκ. ευρώ.

Αμέσως η Γενική Γραμματεία του Υπάτου Συμβουλίου των ιμάμηδων και των σεΐχηδων (κάτι σαν τη δική μας Ιερά Σύνοδο με τη διαφορά ότι στο Ισλάμ δεν υπάρχει ιερατείο αλλά ιεροκήρυκες που δεν φέρουν ιερατική ιδιότητα), κάλεσαν όλους τους υπηκόους του βασιλείου να καταθέσουν τις κατεπείγουσες προσφορές τους στην εκστρατεία-έρανο που διέταξε ο βασιλιάς.

Όταν στη Σαουδική Αραβία διατάζει κάτι ο βασιλιάς αρχίζουν οι ιμάμηδες να προπαγανδίζουν το θέλημά του, διότι το θέλημα του θεοκρατικού μονάρχη είναι σαν το θέλημα του Θεού.

Το Συμβούλιο των ιμάμηδων επεσήμανε στο κάλεσμά του ότι “οι Σύροι αδελφοί μας έχουν διαιρεθεί από άδικες πολιτικές, εκτοπίστηκαν και έγιναν πρόσφυγες από τους καταπιεστές, και ζουν υπό δύσκολες συνθήκες”.

Το Συμβούλιο δεν παρέλειψε να προσευχηθεί στον Θεό για να ανταμείψει πολλαπλάσια τον βασιλιά Σαλμάν για τις καλοπροαίρετες προσπάθειές του να υπηρετήσει την ανθρωπότητα.

Ο ίδιος ο βασιλιάς Σαλμάν έβγαλε από το πουγκί του το ποσό των 20 εκ. ριαλιών, δηλαδή περισσότερα από 5 εκ. ευρώ, ο Πρίγκιπας του Θρόνου (διάδοχος) Μοχάμεντ Μπιν Ναγιέφ πρόσφερε 10 εκ. ριάλια, δηλαδή περισσότερα από 2,5 εκ. ευρώ και ο γιος του βασιλιά, ο αναπληρωτής Πρίγκιπας του Θρόνου Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν έδωσε 8 εκ. ριάλια, δηλαδή κάτι περισσότερα από 2 εκ. ευρώ.

Τα υπόλοιπα 62 εκ. ριάλια του στόχου του εράνου θα τα προσφέρουν ο λαός και οι υπόλοιποι πρίγκιπες του βασιλείου.

Διεθνείς αναλυτές έχουν κατηγορήσει στο παρελθόν τη Σαουδική Αραβία ότι πραγματοποιεί αυτούς τους ανθρωπιστικούς εράνους για να χρηματοδοτεί υπό “φιλανθρωπικό” μανδύα τις τζιχαντιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ας μην λησμονούμε ότι η τρομερή και φοβερή Μουσουλμανική Αδελφότητα, το παγκόσμιο δίκτυο που προσπαθεί να επιβάλλει παγκοσμίως τη Σαρία, δηλαδή τον ισλαμικό νόμο, επισήμως παρουσιάζεται ως φιλανθρωπική οργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Αγωνία για τους σχεδόν 100 ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους που κρατάνε τα τζιχάντια της Χαμάς

Κοινή έκκληση από 18 χώρες στη Χαμάς για την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr