ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σειρά εκρήξεων ακούστηκαν σήμερα στο Σλοβιάντσκ της ανατολικής Ουκρανίας, όπου η ένοπλη εξέγερση συνεχίζεται, μετά και το ηχηρό “ναι” στην ανεξαρτητοποίηση της περιοχής που έδειξε το αμφισβητούμενο δημοψήφισμα.
Οι συγκρούσεις σημειώθηκαν στο χωριό Αντρίφκα στη νότια είσοδο της πόλης, η οποία είναι περικυκλωμένη από τις ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις που εξαπέλυσαν “αντιτρομοκρατική επιχείρηση” στην περιοχή στις 2 Μαΐου.
Οι ψηφοφορίες που οργανώθηκαν χθες από τους φιλορώσους αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία, οι οποίες χαρακτηρίσθηκαν “παράνομες” από το Κίεβο και τη διεθνή κοινότητα, αφορούσαν την ανεξαρτητοποίηση των μονομερώς ανακηρυγμένων “λαϊκών δημοκρατιών” του Ντονέτσκ και του Λουγκάντσκ.
Ο Βιατσεσλάβ Πονομαριόφ, ο ισχυρός άνδρας του Σλαβιάνσκ, ανακοίνωσε ότι η συμμετοχή στο χθεσινό δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της περιοχής ήταν της τάξης του 80%.























































