ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Τζιχαντιστές,


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όλες οι ενδείξεις υποδηλώνουν ότι ο οδηγός του φορτηγού που σκότωσε το πρωί της Κυριακής τέσσερις Ισραηλινούς στρατιώτες σε πεζόδρομο στα δυτικά Ιεροσόλυμα ήταν υποστηρικτής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, όπως μετέδωσε το Reuters.
“Γνωρίζουμε την ταυτότητα του δράστη, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους. Έχουμε αποκλείσει την Τζαμπέλ Μουκαμπάρ, τη συνοικία απ΄όπου προέρχεται και πραγματοποιούμε και άλλες ενέργειες στις οποίες δεν θα αναφερθώ λεπτομερώς”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Νετανιάχου.
Η επίθεση ήταν η φονικότερη παλαιστινιακή επίθεση στην Ιερουσαλήμ εδώ και μήνες και είχε στόχο δόκιμους του στρατού που αποβιβάζονταν από λεωφορείο, το οποίο τους είχε μεταφέρει στον πεζόδρομο Αρμόν Χανατζίβ.























































