Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος δείχνει ο Νετανιάχου πίσω από το χτύπημα στα Ιεροσόλυμα

Το Ισλαμικό Κράτος δείχνει ο Νετανιάχου πίσω από το χτύπημα στα Ιεροσόλυμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όλες οι ενδείξεις υποδηλώνουν ότι ο οδηγός του φορτηγού που σκότωσε το πρωί της Κυριακής τέσσερις Ισραηλινούς στρατιώτες σε πεζόδρομο στα δυτικά Ιεροσόλυμα ήταν υποστηρικτής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, όπως μετέδωσε το Reuters.

Δείτε εδώ: Βίντεο με το φορτηγό να πατά Ισραηλινούς στρατιώτες

“Γνωρίζουμε την ταυτότητα του δράστη, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους. Έχουμε αποκλείσει την Τζαμπέλ Μουκαμπάρ, τη συνοικία απ΄όπου προέρχεται και πραγματοποιούμε και άλλες ενέργειες στις οποίες δεν θα αναφερθώ λεπτομερώς”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Νετανιάχου.

Η επίθεση ήταν η φονικότερη παλαιστινιακή επίθεση στην Ιερουσαλήμ εδώ και μήνες και είχε στόχο δόκιμους του στρατού που αποβιβάζονταν από λεωφορείο, το οποίο τους είχε μεταφέρει στον πεζόδρομο Αρμόν Χανατζίβ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τέμενος στο Ισλαμαμπάντ – Τουλάχιστον 31 νεκροί

Οι IDF καταγγέλλουν: Τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιούν ασθενοφόρα, σχολεία και νοσοκομεία παραβιάζοντας την εκεχειρία

Προστατεύοντας την Ευρώπη – Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr