ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζανίν Χένες Πλάσχαρτ, Ιράκ, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Λίλιαν Πλούμεν, Ολλανδία, Τζιχαντιστές,


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τους Τούρκους εργολάβους, που επιδιώκουν να αναλάβουν την ανοικοδόμηση ολόκληρων πόλεων στο ιρακινό Κουρδιστάν, αργά τη Δευτέρα έφτασαν στην Ερμπίλ, στην πρωτεύουσα του ιρακινού Κουρδιστάν και δύο Ολλανδέζες υπουργοί για να συζητήσουν με Κούρδους αξιωματούχους τις διμερείς τους σχέσεις και τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Η υπουργός Άμυνας της Ολλανδίας Ζανίν Χένες Πλάσχαρτ (Jeanine Antoinette Hennis Plasschaert) και η υπουργός διεθνούς εμπορίου και αναπτυξιακής συνεργασίας Λίλιαν Πλούμεν (Lilianne Ploumen) συναντήθηκαν με τον υπουργό Εσωτερικών του ιρακινού Κουρδιστάν Καρίμ Σιντζάρι, τον υπουργό Εξωτερικών Φαλάχ Μουσταφά και τον επιτελάρχη του Προέδρου Μπαρζανί, Φουάντ Χουσεΐν.
Οι Ολλανδέζες υπουργοί θα συναντηθούν την Τρίτη και με τον Πρόεδρο Μπαρζανί και άλλους Κούρδους αξιωματούχους.
Επισήμως στην ατζέντα είναι ο πόλεμος ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και η ανθρωπιστική βοήθεια της Ολλανδίας προς τους εκτοπισμένους, αλλά προφανώς οι Ολλανδοί -ως παραδοσιακά εμπορικό και ναυτικό έθνος- τρέχουν να προλάβουν να κλείσουν δουλειές τώρα που ανοίγουν οι δουλειές στην περιοχή.
Η Ελλάδα θα ασχοληθεί να κλείσει καμιά δουλειά στην περιοχή ή είμαστε υπεράνω; Ή εμείς “κλείσαμε” με τους πρόσφυγες-“επενδυτές” του Μάρδα;























































