ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπαράζ τηλεφωνικών επαφών Αναστασιάδη για το Κυπριακό

Μπαράζ τηλεφωνικών επαφών Αναστασιάδη για το Κυπριακό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπαράζ τηλεφωνικών επαφών είχε και θα έχει ο Νίκος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για συνέχιση της διάσκεψης για το Κυπριακό, επί ελβετικού εδάφους, δήλωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο Ν. Αναστασιάδης, πέραν των τακτικών επαφών του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είχε σήμερα Δευτέρα, τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Ο Ν. Χριστοδουλίδης είπε ότι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα έχει επαφές και με άλλους ξένους ηγέτες, περιλαμβανομένου του προέδρου των ΗΠΑ.

Αναφερόμενος στο θέμα των εγγυήσεων και της παραμονής του τουρκικού στρατού, ο Ν. Χριστοδουλίδης επανέλαβε ότι δεν χρειάζονται ξένοι στρατοί σε μια επανενωμένη Κύπρο, κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Δεν απειλούμε κανέναν, αλλά δεν δεχόμαστε κανείς να μας απειλεί – Τι είπε για συνάντηση με Ερντογάν

«Φούσκα» η Συμφωνία της Μέκκας – Η Σαουδική Αραβία δέχεται επίθεση από τους Χούτι κι ο Ερντογάν… «κοιτάει» – Το Ισραήλ είπε στους Σαουδάραβες: «Να ξέρετε ποιοι είναι οι φίλοι σας»

Οι επιθέσεις των Χούτι φτάνουν στη Μέκκα, εκθέτοντας τα όρια του αμυντικού συμφώνου της Σαουδικής Αραβίας με την Τουρκία και το Πακιστάν

Η Σαουδική Αραβία αντιμέτωπη με την πρώτη δοκιμασία του Συμφώνου Άμυνας της Μέκκας

Αλ. Τσίπρας: Απάνθρωπο σχέδιο Μητσοτάκη να κοπεί το επίδομα ανεργίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr