ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συνέντευξή του στη βελγική εφημερίδα La Libre Belgique, ο απερχόμενος πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σχολιάζει ότι τα προβλήματα της ΕΕ οφείλονται πρωτίστως στην απροθυμία των κρατών- μελών. Όπως αναφέρει τα προβλήματα δεν προκύπτουν από τον τρόπο λήψης αποφάσεων, ενώ τονίζει ότι το Συμβούλιο της ΕΕ αποτελεί το θεσμικό όργανο που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη δυσλειτουργία.
Ο ίδιος καλεί τις φιλοευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις να συνεργαστούν, αντιπαρατιθέμενες στην άνοδο των ευρωσκεπτικιστών, και προειδοποιεί για τους κινδύνους τους οποίους θα αντιμετωπίσει η ΕΕ εξαιτίας των φυγόκεντρων τάσεων που ήδη εκδηλώνοντας στο εσωτερικό της. Υπεραμύνεται, τέλος, της δημοσιονομικής πειθαρχίας στην ευρωζώνη, τονίζοντας ωστόσο την ανάγκη επενδύσεων αντί της υπερφορολόγησης.























































