Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το μυστικό της Μισέλ αποκάλυψε ο Μπαράκ Ομπάμα

Το μυστικό της Μισέλ αποκάλυψε ο Μπαράκ Ομπάμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα οκτώ χρόνια που ο Μπαράκ Ομπάμα βρισκόταν στον Λευκό Οίκο, η σύζυγός του Μισέλ είχε ενεργό ρόλο ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και οι εμφανίσεις της σε τηλεοπτικά σόου και εκπομπές, ο αγώνας της ενάντια στην παιδική παχυσαρκία και η άνεση καθώς και ο αυθορμητισμός της μπροστά στις κάμερες, δεν προδίδουν με τίποτα ότι πρόκειται για μια γυναίκα που φοβόταν τα φώτα της δημοσιότητας.

Και όμως, όπως για πρώτη φορά αποκάλυψε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή 60 Minutes του CBS, η Μισέλ δίσταζε να εμφανιστεί δημόσια. «Η Μισέλ ποτέ δεν ήταν πλήρως εξοικειωμένη με την στενή παρακολούθηση (των μέσων). Πέτυχε ως Πρώτη Κυρία, αλλά δεν είναι αυτό που θα προτιμούσε. Έτσι, μαζί της ήταν δύσκολα. Στην πραγματικότητα δεν ήθελε ποτέ να βρίσκεται στο προσκήνιο, κάτι που αποτελεί ειρωνεία με δεδομένο πόσο καλή είναι», δήλωσε για την σύζυγό του ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι η 52χρονη Μισέλ γνώριζε πως ο ίδιος ήθελε να γίνει πρόεδρος για να υπηρετήσει την Αμερική αλλά έκρινε ότι η χρονική στιγμή που αυτό έγινε δεν ήταν η κατάλληλη για τις ζωές τους.

Ο Μπαράκ Ομπάμα μίλησε και για τις δύο κόρες του, την 18χρονη Μάλια και την 15χρονη Σάσα αλλά και για την μητέρα της Μισέλ, Μάριαν Ρόμπινσον, η οποία περνούσε μεγάλα διαστήματα με την οικογένεια Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.

«Είναι έτοιμες να φύγουν (από τον Λευκό Οίκο), είναι έτοιμες να συνεχίσουν τις ζωές τους», δήλωσε ο πρόεδρος Ομπάμα αλλά πρόσθεσε ότι θα είναι «γλυκόπικρη» για αυτές η αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο, καθώς θα αφήσουν πίσω τους μια ομάδα με ανθρώπους που τις φρόντιζαν, όπως καμαριέρες, σεφ και μπάτλερς. Ο ίδιος, δήλωσε ότι τώρα θα περνάει περισσότερο χρόνο με την γυναίκα του και θα κάνει απλά καθημερινά πράγματα και επίσης, θα κοιμάται περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Άντονι Μπλίνκεν για 25η Μαρτίου: «Ως γενέτειρα της δημοκρατίας, η Ελλάδα λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τις αρχές που αγαπάμε»

Κάμαλα Χάρις: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από το μακελειό στη Μόσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr