Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Τρελή” οπαδός της Χίλαρι επιτίθεται σε νεαρό και την κατεβάζουν από το αεροπλάνο (βίντεο)

“Τρελή” οπαδός της Χίλαρι επιτίθεται σε νεαρό και την κατεβάζουν από το αεροπλάνο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια γυναίκα, οπαδός της Χίλαρι Κλίντον, υποχρεώθηκε να κατέβει από το αεροπλάνο που είχε επιβιβαστεί, πριν την απογείωση, επειδή επιτέθηκε λεκτικά και δίχως να προκληθεί σε ένα νεαρό οπαδό του Ντόναλντ Τραμπ.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από πολλούς συνεπιβάτες της ίδια πτήσης και έχει ως εξής.

Ο Σκοτ Κότεσκι (Scott Koteskey) επέστρεφε στη Μοντάνα από την Ουάσιγκτον, στην οποία πήγε για να παραβρεθεί στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και να “πανηγυρίσει τη δημοκρατία”, σύμφωνα με τα λόγια του.

Για εντελώς τρελή του “τύχη”, στη διπλανή του θέση στο αεροπλάνο καθόταν μια ασπρομάλλα γυναίκα, κάποιας ηλικίας, η οποία “ψαχνόταν”.

Τον ρώτησε λοιπόν εάν ήρθε στην Ουάσιγκτον για να ζητωκραυγάσει ή να διαμαρτυρηθεί και ο Κότεσκι απάντησε “διπλωματικά”, “ήρθα εδώ για να γιορτάσω τη δημοκρατία κυρία”.

Τότε η γυναίκα “όρμησε”: “Έβαλες έναν τρελό επικεφαλής στους πυρηνικούς κωδικούς. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!”.

Ο Κότεσκι κατέγραψε ό,τι ακολούθησε σε βίντεο και το ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook όπου έκανε περισσότερες από 2,7 εκατομμύρια θεάσεις.

Η γυναίκα, αφού έχασε την ψυχραιμία της, ζήτησε να της αλλάξουν θέση στο αεροπλάνο, επειδή δεν άντεχε να καθίσει δίπλα σε έναν οπαδό του Τραμπ.

Τώρα εδώ θέλει ένα σχόλιο. Εάν ένας οπαδός του Τραμπ αρνιόταν να καθίσει δίπλα σε έναν έγχρωμο θα αποκαλούνταν (και δικαίως) ναζιστής. Όταν όμως μια “φιλελέ δημοκρατικιά” αρνείται να καθίσει δίπλα σε έναν οπαδό του Τραμπ είναι… “αντιφασιστικός αγώνας”.

Ο πιλότος του αεροπλάνου δεν “μάσησε” από τις υστερίες της γυναίκας και έδωσε εντολή να την κατεβάσουν από το αεροπλάνο, επειδή θεώρησε ότι θα δημιουργούσε προβλήματα στην πτήση, επικίνδυνα για την ασφάλεια της πτήσης.

Τότε η γυναίκα αρνήθηκε, λέγοντας ότι πήγαιναν με τον άνδρα της στην κηδεία της πεθεράς της και επικαλέστηκε ότι είχε πληρώσει για τις θέσεις. Τελικά το ζευγάρι κατέβηκε από το αεροπλάνο με αστυνομική συνοδεία.

Να σημειωθεί ότι ο σύζυγος της έξαλλης “δημοκρατικιάς” δεν ενεπλάκη στις περιπέτειες της γυναίκας του, άκουγε σιωπηλός και προφανώς ντροπιασμένος.

Ο Σκοτ Κότεσκι, που άκουσε το “κήρυγμα”, έγραψε στο Facebook σχετικά:

“Μόλις είχα την πιο τρελή εμπειρία της ζωής μου μέσα σε αεροπλάνο.

Επιβιβάζομαι στην πτήση μου από τη Βαλτιμόρη στο Σιάτλ και πλησιάζω προς τη θέση μου.

Έχω αναβαθμισμένη θέση, για την οποία πλήρωσα παραπάνω, επειδή η πτήση διαρκεί έξι ώρες.

Καθώς πλησιάζω κάνω ένα ελαφρύ χαμόγελο στο ζευγάρι που κάθονται δίπλα μου, ο άνδρας δίπλα στο διάδρομο και η γυναίκα στη μέση, για να κάτσω στη θέση μου στο παράθυρο. Μόλις ακούμπησα το κεφάλι μου στο μαξιλαράκι, η γυναίκα με μια αυστηρή φωνή μου λέει:

“Ήρθες εδώ για να ζητωκραυγάσεις ή να διαμαρτυρηθείς;”

“Ήρθα εδώ για να γιορτάσω τη δημοκρατία κυρία”

Από εκείνο το σημείο και πέρα ήξερα ότι θα είχα μια… μακρά πτήση μπροστά μου. Τότε εκείνη συνέχισε:

Αυτή: “‘Έβαλες έναν τρελό επικεφαλής στους κωδικούς των πυρηνικών! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!”

Εγώ: “Λοιπόν, όλοι έχουμε το δικαίωμα στις απόψεις μας κυρία”.

Αυτή: “Και εμένα είναι δικαίωμά μου να μεθύσω και να ξεράσω πάνω σου. Θα τα ξεράσω όλα πάνω σου! Με αηδιάζεις! Μην μου μιλάς! Μην με κοιτάς! Μην τολμήσεις ούτε να ακουμπήσεις το χέρι σου πάνω στο χερούλι. Με αηδιάζεις! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου! Έβαλες το δάχτυλο ενός μανιακού πάνω στο κουμπί (υποθέτω ότι εννοούσε τα πυρηνικά). Είσαι ένας φανατικός. Να κατέβεις από το αεροπλάνο!”.

Εγώ: “Κυρία, σύμφωνα με τον δικό μου ορισμό, φανατισμός είναι να δυσφημείς κάποιον δίχως να τον γνωρίζεις κρίνοντας απλά από τα πιστεύω του. Σας ευχαριστώ που γίνατε το ίδιο ακριβώς που μιλήσατε εναντίον”.

Εκείνη συνέχισε να λέει κι άλλα ασυνάρτητα όπως για την έλλειψη της κριτικής μου ικανότητας κι άλλες προσβολές. Τελικά ήρθε μια αεροσυνοδός, όπως θα δείτε και στο βίντεο, μαζί με έναν υπεύθυνο και την ενημέρωσαν ότι πρέπει να κατέβει από το αεροπλάνο και είναι διαταγή του κυβερνήτη.

Ύστερα από κάποια αναταραχή ήρθε η Αστυνομία του αεροδρομίου και την κατέβασε από το αεροπλάνο. Η κυρία απέναντι μου το βιντεοσκόπησε και είχε την ευγενική καλοσύνη να μου το στείλει. Πολλοί ακόμα με υπερασπίστηκαν επιμένοντας ότι η κυρία τα ξεκίνησε όλα και ότι δεν πρόσβαλλε μόνο εμένα αλλά κι άλλους επιβάτες που είδε να φοράνε κονκάρδες του Τραμπ στο αεροπλάνο.

Καθώς την απομάκρυναν από δίπλα μου συνειδητοποίησα ότι ολόγυρά μου κάθονταν Λατίνοι, Ασιάτες και Λευκοί, οι οποίοι με υπερασπίστηκαν και ζήτησαν και εκείνοι να κατέβει. Στη συνέχεια συγκινήθηκα όταν έμαθα ότι κανείς τους δεν ήταν υποστηρικτής του Τραμπ.

Ο μαύρος άνδρας που πήρε τη θέση της δίπλα μου ήταν δηλωμένος δημοκρατικός και είχα μια πολύ ωραία συζήτηση μαζί του σχετικά με την ομορφιά της ελευθερίας του λόγου και συμφωνήσαμε ότι είμαστε απέναντι σε εκείνους που προσβάλλουν και βιαιοπραγούν εις βάρος όσων εκφράζουν διαφορετικές απόψεις.

Να σημειωθεί ότι όταν την κατέβασαν από το αεροπλάνο, πολλοί επιβάτες χειροκρότησαν. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Θεοκράτες «κότες» του Ιράν: Ο υπ. Εξωτερικών διαβεβαιώνει ότι δεν επιδιώκει την εξάπλωση της έντασης με το Ισραήλ

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr