Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί τα πήρε στο κρανίο ο Φρανσουά Φιγιόν

Γιατί τα πήρε στο κρανίο ο Φρανσουά Φιγιόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Φρανσουά Φιγιόν,

Εξοργισμένος είναι ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας, με το χρίσμα της Κεντροδεξιάς, Φρανσουά Φιγιόν, ο οποίος και θεωρείται το μεγάλο φαβορί για το ύπατο αξίωμα, εξαιτίας δημοσίευματος, σύμφωνα με το οποίο, η σύζυγός του κατηγορείται ότι έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ως κοινοβουλευτικός του συνεργάτης, χωρίς να δουλέψει ούτε μία ώρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός του Νικολά Σαρκοζί, χαρακτήρισε το δημοσίευμα «γεμάτο απέχθεια και μισογυνισμό».

Η εβδομαδιαία σατιρική εφημερίδα Le Canard Enchaine ανέφερε ότι η Πενελόπ Φιγιόν πληρώθηκε 600.000 ευρώ ως κοινοβουλευτική συνεργάτης του συζύγου της, αλλά και του αντικαταστάτη του στην Εθνοσυνέλευση, κάτω σώμα του γαλλικού κοινοβουλίου, καθώς και για εργασία σε εφημερίδα με άξονα τον πολιτισμό, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αποδείξεις ότι εργάστηκε πραγματικά.

«Είμαι εξοργισμένος από την απέχθεια και τον μισογυνισμό που αποπνέει το συγκεκριμένο άρθρο», δήλωσε ο κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις την προεδρία στις εκλογές της 23ης Απριλίου και της 7ης Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

Η KDC προειδοποιεί κατά του συμβιβασμού των κουρδικών δικαιωμάτων στη νέα συμφωνία SDF-Δαμασκού

Μαζλούμ Άμπντι: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας SDF-Δαμασκού – «Οι δυνάμεις μας παραμένουν στις περιοχές τους»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr