ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Τεντ Μάλοκ,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άποψη πως ο νέος αμερικανός πρόεδρος δεν “θα ανεχτεί απολύτως τίποτα από την Ευρωπαϊκή Ένωση”, εξέφρασε ο επικρατέστερος υποψήφιος ως νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ευρώπη, Τεντ Μάλοχ.
Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή Pienaar’s Politics του BBC, είπε κατά λέξη πως ο Τραμπ “won’t take any bullshit from the E.U.” -που με την πιο ελεύθερη των μεταφράσεων σημαίνει πως “ο Τραμπ δεν θα σηκώσει ούτε μια μύγα στο σπαθί του από την Ε.Ε.”.
Στην ίδια εκπομπή προειδοποίησε (ποιους άραγε; τους Ευρωπαίους;) πως ο νέος πλανητάρχης θα “ξυπνήσει με άγριο τρόπο την Ευρωπαϊκή Ένωση από τον ύπνο της”, ενώ στη συνέχεια απέρριψε με αναίδεια τις ευρωπαϊκές πολίτικες ελίτ της Άνγκελα Μέρκελ και του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, υποστηρίζοντας πως “συζητάνε σαν μωρά και με όρους πολιτικής ορθότητας”.






















































