Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προηγείται ο Αναστασιάδης στην Κύπρο – Βυθίζεται το ΑΚΕΛ

Προηγείται ο Αναστασιάδης στην Κύπρο – Βυθίζεται το ΑΚΕΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΚΕΛ, Κύπρος, Νίκος Αναστασιάδης,

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός προηγείται στις ευρωεκλογές στην Κύπρο σύμφωνα με δημοσκόπηση του ΡΙΚ με ποσοστό 34,4%.

Ακολουθεί με σημαντικές απώλειες το ΑΚΕΛ με 21,5%.

Στην τρίτη θέση το ΔΗΚΟ με 11,1%, η ΕΔΕΚ με 7,7%, η Συμμαχία Πολιτών με 6,5%, το Μήνυμα Ελπίδας 5,4%, το ακροδεξιό ΕΛΑΜ (παρακλάδι της Χρυσής Αυγής) με 1,5% και άλλοι υποψήφιοι με 2,9%.

Η αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων επηρεάζει την πρόθεση ψήφου 28% των ερωτηθέντων, η τιμωρία των υπευθύνων της οικονομικής κρίσης 24%, και το Κυπριακό 23%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν – Τον δέχτηκε ο σύμμαχος Βασιλιάς

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

25η Μαρτίου: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης εύχεται και ηχηρά τονίζει: «όμαιμον, ομόγλωσσον, ομότροπον»

Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός

Νίκος Δένδιας: Η αναγκαιότητα της ελλαδικής στρατιωτικής παρουσία στην Κύπρο «θα αξιολογείται διαρκώς επί τη βάσει των συνθηκών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr