Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το 65% των Γάλλων θέλει ο Φιγιόν να αποσύρει την υποψηφιότητά του

Το 65% των Γάλλων θέλει ο Φιγιόν να αποσύρει την υποψηφιότητά του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περίπου δύο στους τρεις Γάλλους ψηφοφόρους επιθυμούν ο Φρανσουά Φιγιόν, ο υποψήφιος της συντηρητικής παράταξης στις προεδρικές εκλογές, να αποσύρει την υποψηφιότητα του, έπειτα από το σκάνδαλο που τον θέλει να απασχολούσε στο παρελθόν εικονικά τη σύζυγό του ως κοινοβουλευτική συνεργάτιδά του.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Ifop με δείγμα 1.004 ψηφοφόρων που δημοσιεύεται την Κυριακή στην εφημερίδα Journal du Dimanche, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο, το 65% των ερωτηθέντων απάντησε πως επιθυμεί να αποσύρει ο Φιγιόν την υποψηφιότητα του.

Το ποσοστό είναι κατά 3% χαμηλότερο σε σχέση με έρευνα της ίδιας εταιρείας που διεξήχθη πριν δύο εβδομάδες.

Το 70% των ψηφοφόρων των Ρεπουμπλικάνων, του κόμματος του Φιγιόν, επιθυμεί να διατηρήσει την υποψηφιότητα του.

Ο υποψήφιος της γαλλικής δεξιάς επέμεινε την Παρασκευή ότι δεν θα εγκαταλείψει την κούρσα, αν και είχε δηλώσει πως θα αποσύρει την υποψηφιότητά του, αν τεθεί ο ίδιος υπό επίσημη έρευνα για την εικονική απασχόληση της συζύγου του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω… Τραμπ

Για τους Ρώσους η Ορθοδοξία ΔΕΝ είναι η πρώτη τους ταυτότητα – Σε «κενό» ο Ρωσικός Κόσμος

Χωρίς προϋπολογισμό και πάλι η Γαλλία – Πολωμένο το πολιτικό σκηνικό

Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr