Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκούρα τα πράγματα για τον Ράμα – Φουντώνουν οι αντιδράσεις εναντίον του

Σκούρα τα πράγματα για τον Ράμα – Φουντώνουν οι αντιδράσεις εναντίον του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την αποχή του από τις εργασίες του Κοινοβουλίου ανακοίνωσε το αντιπολιτευόμενο Δημοκρατικό Κόμμα της Αλβανίας, την ώρα που οι διαδηλώσεις με αίτημα την παραίτηση του Έντι Ράμα συνεχίζονται αμείωτες.

Οι αντιπολιτευόμενοι βουλευτές γνωστοποίησαν ότι δεν θα λάβουν μέρος στις κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις μέχρι να παραιτηθεί η κυβέρνηση του Έντι Ράμα και να σχηματιστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα σε βουλευτικές εκλογές στις 18 Ιουνίου.

Στο μεταξύ οι υποστηρικτές του Δημοκρατικού Κόμματος παραμένουν από χθες Κυριακή, στη λεωφόρο μπροστά από το πρωθυπουργικό μέγαρο, μαζί με βουλευτές και ανώτερα στελέχη της δεξιάς.

Η αντιπολίτευση εκφράζει φόβους ότι «με το παράνομο χρήμα του εμπορίου ναρκωτικών το οποίο ελέγχουν άνθρωποι της κυβέρνησης, θα αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα».

Οι διαδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο με βασικό αίτημα της αντιπολίτευσης την εξασφάλιση διεξαγωγής ελεύθερων και δημοκρατικών εκλογών, με προϋπόθεση την παραίτηση του Ράμα.

Η αντιπολίτευση κατηγορεί τους σοσιαλιστές για κακή διακυβέρνηση, για τη φτώχεια και τη διαφθορά στη χώρα, αλλά και για το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει μετατρέψει, όπως υποστηρίζει, την Αλβανία σε μια τεράστια φυτεία κάνναβης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Διπλωματικές πηγές για καταδίκη Μπελέρη: Οι Αλβανοί παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας

Βορίδης για Μπελέρη: Η απόφαση της Αλβανίας οδηγεί την Ελλάδα σε βέτο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr