Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η αλβανική αντιπολίτευση θέλει το κεφάλι του Έντι Ράμα – “Έχει κάνει την Αλβανία χασισοφυτεία”

Η αλβανική αντιπολίτευση θέλει το κεφάλι του Έντι Ράμα – “Έχει κάνει την Αλβανία χασισοφυτεία”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γελοίες και παράλογες χαρακτήρισε ο τουρκόφιλος ελληνικής καταγωγής “γενίτσαρος” πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα τις διαδηλώσεις της κεντροδεξιάς αντιπολίτευσης, που έχουν αρχίσει από το Σάββατο, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης.

Μέσω της «εβδομαδιαίας επικοινωνίας» του στο Facebook, ο κ. Ράμα απέρριψε τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης ότι έχει μετατρέψει την Αλβανία σε τεράστια φυτεία κάνναβης που έχει πλημμυρίσει την Ευρώπη και ότι με τα παράνομα κέρδη από το εμπόριο ναρκωτικών θα αλλοιώσουν το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Δεν υπάρχει καμία πραγματική απόδειξη και καμία ανησυχία που να εκφράζεται από τον ΟΑΣΕ, ο οποίος είναι ο κριτής των εκλογών, ότι οι εκλογές αυτές κινδυνεύουν», δήλωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Προσέθεσε δε ότι «οι πολίτες έχουν δικαίωμα στη διαμαρτυρία, αλλά οι ηγέτες της αντιπολίτευσης έχουν αρνητικό ρεκόρ στη διοργάνωση των εκλογών», κάνοντας λόγο για συνεχιζόμενη χειραγώγηση της εκλογικής διαδικασίας στην Αλβανία την οποία – όπως είπε – επισημαίνουν όλα τα πορίσματα τον διεθνών οργανισμών τα τελευταία 25 χρόνια, μετά την πτώση του καθεστώτος των Εμβέρ Χότζα και Ραμίζ Αλία.

Ο Έντι Ράμα κατηγόρησε επίσης τους ηγέτες της αντιπολίτευσης ότι διαμαρτύρονται για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από τη διαδικασία της μεταρρύθμισης της Δικαιοσύνης και της εκκαθάρισης του πολιτικού συστήματος.

Η διαδήλωση της αντιπολίτευσης συνεχίζεται για τρίτη ημέρα, ενώ οι ηγέτες της λένε ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρι την παραίτηση του πρωθυπουργού Ράμα και τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 18 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλβανία: Bίαιη αντικυβερνητική διαδήλωση στα Τίρανα με αίτημα την παραίτηση Ράμα

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τον αναμορφωτή Πατριάρχη Ηλία Β’ – Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Πατριάρχης δεν απέθανε, αλλά καθεύδει»

Σε αποκλεισμό του λιμανιού της Μυτιλήνης προχώρησαν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με σκληρότερη καταστολή σε περίπτωση νέων διαδηλώσεων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr