ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CDU Χριστιανική Δημοκρατική Ένωση, Der Spiegel, SPD Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Δημοσκοπήσεις, Μάρτιν Σουλτς,


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μάρτιν Σούλτς ή Άνγκελα Μέρκελ; Στο ερώτημα του εταιρείας online δημοσκοπήσεων Civey, η οποία διεξήχθη μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού Spiegel, ποιον από τους δύο θα προτιμούσαν σε περίπτωση που ο καγκελάριος εξελέγετο απευθείας από τον λαό, το 44% απάντησε ότι θα ψήφιζε τον υποψήφιο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) Μάρτιν Σούλτς και το 38% την Άγγελα Μέρκελ. Το 19% δεν θα ψήφιζε κανέναν από τους δύο.
Μεγάλη στήριξη θα είχε ο Μ. Σούλτς από τους ψηφοφόρους του κόμματος Η Aριστερά (Die Linke), δεδομένου ότι θα τον ψήφιζε το 74%, και από τους ψηφοφόφους των Πρασίνων (Die Gruenen), με μικρότερο όμως ποσοστό (63%).
Αντίθετα, οι ψηφοφόροι του Φιλελεύθερου Κόμματος Γερμανίας (FDP) θα προτιμούσαν την καγκελάριο Μέρκελ σε ποσοστό 53,2%, αλλά μόνο το 19,1% των ψηφοφόρων του λαϊκιστικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) θα την προτιμούσε και ακόμα λιγότεροι τον Μάρτιν Σούλτς (17,6%).























































