ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Νέα Υόρκη, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον Μπαράκ Ομπάμα ότι παρακολουθούσε τα τηλέφωνά του τον Οκτώβριο, προς το τέλος της προεκλογικής του εκστρατείας, αλλά δεν παρουσίασε κάποιες αποδείξεις για να στηρίξει την κατηγορία του.
«Πόσο χαμηλά είχε πέσει ο πρόεδρος Ομπάμα ώστε να παρακολουθεί τα τηλέφωνά μου κατά την ιερή προεκλογική διαδικασία. Αυτό είναι Νίξον/Γουότεργκεϊτ. Κακός (ή άρρωστος) τύπος!«, έγραψε ο Τραμπ σε μια σειρά από tweets στον λογαριασμό του στο Twitter νωρίς σήμερα.
Σε ένα από τα tweets ο Τραμπ γράφει ότι οι καταγγελόμενες υποκλοπές έλαβαν χώρα στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη αλλά «δεν βρέθηκε τίποτα».
Η κυβέρνηση Τραμπ έχει δεχτεί έντονες πιέσεις από το FBI και από έρευνες του Κογκρέσου σχετικά με τις επαφές ανάμεσα σε μέλη της προεκλογικής του ομάδας και ρώσους αξιωματούχους στη διάρκεια της εκστρατείας.
Ο Ομπάμα επέβαλε κυρώσεις στη Ρωσία και ζήτησε από ρώσους διπλωμάτες να εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο με αφορμή την ανάμειξη της χώρας σε μια σειρά κυβερνοεπιθέσεων εναντίον οργανώσεων του Δημοκρατικού Κόμματος κατά τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.
Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Τραμπ, ο Μάικλ Φλιν, παραιτήθηκε τον Φεβρουάριο έπειτα από τις αποκαλύψεις ότι είχε συζητήσει για τις αμερικανικές κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας με τον ρώσο πρεσβευτή στις ΗΠΑ πριν αναλάβει ο Τραμπ την εξουσία.























































