ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας γνωστοποίησε ο Αλέν Ζιπέ, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως «η εμμονή» του Φρανσουά Φιγιόν οδηγεί σε «αδιέξοδο».
Υπενθυμίζεται ότι ο Ζιπέ έχασε στις προκριματικές εκλογές της Κεντροδεξιάς, τον περασμένο Νοέμβριο, με αποτέλεσμα να δοθεί το χρίσμα του υποψήφιου προέδρου στον Φιγιόν, η προεκλογική εκστρατεία του οποίου έχει αμαυρωθεί λόγω του σκανδάλου αργομισθίας της συζύγου του.
Μετά την έναρξη δικαστικής έρευνας σε βάρος του, ο Ζιπέ θεωρήθηκε ως ο πιθανότερος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει στην κούρσα για προεδρία.
Ωστόσο, ο ίδιος έκλεισε οριστικά την κουβέντα. «Δεν είμαι σε θέση να ενώσω το κόμμα, για αυτό και επιβεβαιώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία», ανέφερε.
Η ανακοίνωση ήρθε μετά το κάλεσμα του Νικολά Σαρκοζί σε Φιγιόν και Ζιπέ να συναντηθούν προκειμένου να πεισθεί ο πρώτος να αποσυρθεί.























































