Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με πραγματικά πυρά εισβάλλουν οι Τούρκοι την Κυριακή στην κυπριακή ΑΟΖ

Με πραγματικά πυρά εισβάλλουν οι Τούρκοι την Κυριακή στην κυπριακή ΑΟΖ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Άγκυρα με NAVTEX που εξέδωσε, δεσμεύει περιοχή εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) προκειμένου να πραγματοποιήσει άσκηση με πυρά την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Στο θαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά της Πάφου

Η περιοχή που δεσμεύει η Τουρκία βρίσκεται σε θαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά της Πάφου, σε διεθνή χωρικά ύδατα, αλλά πάντως εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Νωρίτερα εν τω μεταξύ, το Υπουργικό Συμβούλιο της Κύπρου ενέκρινε τα συμβόλαια με τις εταιρείες οι οποίες κέρδισαν τον τρίτο γύρο αδειοδότησης για τα τεμάχια 6,8 και 10 της κυπριακής ΑΟΖ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο – Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων

Νίκος Δένδιας: «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση εδώ, στις Βρυξέλλες, με τον Τούρκο ομόλογό μου κ. Γκιουλέρ»

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr