ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Κύπρος, Ρωσία, Ρωσική Πρεσβεία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αμερικανική επίθεση στη Συρία αποτελεί μεγάλο πλήγμα στις σχέσεις Ρωσίας–ΗΠΑ, δήλωσε την Παρασκευή ο πρεσβευτής της Ρωσίας στη Λευκωσία, Στανισλάβ Οσάτσι.
Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, σε εκδήλωση με τίτλο «ΕΕ, Ρωσία και ΗΠΑ στην εποχή του Τραμπ», ο κ. Οσάτσι σημείωσε πως η οργάνωση μιας τέτοιας στρατιωτικής δράσης προϋποθέτει σχεδιασμό.
«Συνεπώς, η τόσο γρήγορη αντίδραση των ΗΠΑ απέναντι στη Συρία δείχνει πως η απόφαση για στρατιωτική δράση λήφθηκε πριν από την επίθεση με χημικά», υποστήριξε.
Σύμφωνα με τον Ρώσο διπλωμάτη, η επιχείρηση των ΗΠΑ «αποτελεί μία προσπάθεια της νέας διοίκησης του Ντόναλντ Τραμπ να τραβήξει την προσοχή της διεθνούς κοινότητας».
Ο κ. Οσάτσι είπε επίσης πως δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόδειξη ότι η κυβέρνηση της Συρίας έκανε χρήση χημικών.























































