Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θα τρελαθούμε εντελώς; Η Ιβάνκα Τραμπ “διέταξε” την πυραυλική επίθεση στη Συρία;

Θα τρελαθούμε εντελώς; Η Ιβάνκα Τραμπ “διέταξε” την πυραυλική επίθεση στη Συρία;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κόντρα στις μέχρι τώρα διακηρύξεις του, για πόλεμο αποκλειστικά κατά των τζιχαντιστών, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να επιτεθεί στη Συρία, κατά των δυνάμεων του Άσαντ.

Η απόφαση ελήφθη λίγα μόλις 24ωρα μετά το χτύπημα με χημικά στη βορειοδυτική επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, που κατέχεται από την Αλ Κάιντα, όπου σύμφωνα με την προπαγάνδα των τζιχαντιστών βρήκαν το θάνατο πολλά μικρά παιδιά.

Όπως όμως φάνηκε από τις αντιδράσεις, όλοι εξεπλάγησαν με την απόφαση του Αμερικανού προέδρου, ενώ ακόμα και οι πιο στενοί του σύμβουλοι είπαν πως δεν το περίμεναν.

Από τη στάση του έως τώρα δεν φαινόταν κάτι τέτοιο, ενώ ειδικά κατά την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ και τις ομιλίες του, είχε μάλλον αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αναλύοντας τα δεδομένα, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ήταν η κόρη του Ιβάνκα που του άλλαξε την συμπεριφορά προς την εκ διαμέτρου αντίθετη στάση.

Συγκεκριμένα, η Ιβάνκα συγκλονίστηκε όταν είδε τις εικόνες των χτυπημένων από τα χημικά παιδιών άλλα να προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή σπαράσσοντας και άλλα να έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή από την επίθεση.

Η ίδια μέσω Twitter εξέφρασε τον αποτροπιασμό της και το πόσο συντετριμμένη ένιωθε: «Έχει σπάσει η καρδιά μου και είμαι εξοργισμένη», έγραψε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια άλλαξε και η στάση του πατέρα της στο ζήτημα, ο οποίος δήλωσε:

«Η χθεσινή επίθεση του καθεστώτος Άσαντ εναντίον αθώων ανθρώπων δεν μπορεί να γίνει ανεκτή» και στην συνέχεια είπε πως «κάτι πρέπει να γίνει».

«Προοδευτικά, η Ιβάνκα αποκτά όλο και περισσότερη επιρροή στον πατέρα της. Συχνά τον συμβουλεύει και πλέον ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να αναλάβει δράση εναντίον του Άσαντ», δηλώνει πηγή στην βρετανική Mirror.

Οι ίδιες πηγές δηλώνουν πως «η Ιβάνκα ήταν εξοργισμένη που δεν υπήρξε άμεση αντίδραση στην επίθεση του Άσαντ».

Μετά την αμερικανική επίθεση στη Συρία, η Ιβάνκα έγραψε στο Twitter της: «Οι εποχές που ζούμε απαιτούν δύσκολες αποφάσεις. Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου που αρνήθηκε να αποδεχτεί ειδεχθή εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας».

Εάν όμως η όλη υπόθεση αποδειχτεί μια ακόμα προβοκάτσια των ισλαμιστών και του Ερντογάν, όπως το 2013 με το πολύνεκρο χτύπημα με χημικά στη Γούτα της Δαμασκού, τότε τι θα γίνει; Θα συμβουλέψει η Ιβάνκα τον μπαμπά της να βομβαρδίσει την Τουρκία;

Και τέλος πάντων, εάν ευσταθεί το δημοσίευμα της Mirror, οι αναλυτές των υπηρεσιών πληροφοριών θα… συνταξιοδοτηθούν και θα λαμβάνονται αποφάσεις από την Ιβάνκα μέσω φωτογραφιών που αναρτώνται στο Twitter από τα τρολ των τζιχαντιστών;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Θεοκράτες «κότες» του Ιράν: Ο υπ. Εξωτερικών διαβεβαιώνει ότι δεν επιδιώκει την εξάπλωση της έντασης με το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr