ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργεντινή, Βενεζουέλα, Βραζιλία, Δικαιοσύνη, Κολομβία, Μεξικό, Νίκολας Μαδούρο,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Ντέλσι Ροδρίγκες απέρριψε τις επικρίσεις της Αργεντινής, της Κολομβίας, του Μεξικού και της Βραζιλίας εναντίον της κυβέρνησης του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, μετά την ποινή στέρησης του δικαιώματος του εκλέγεσθαι για μια δεκαπενταετία η οποία επιβλήθηκε στον Ενρίκε Καπρίλες, έναν από τους βασικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης.
Οι διεθνείς πιέσεις στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας είχαν ήδη κλιμακωθεί όταν το Ανώτατο Δικαστήριο, που φέρεται να πρόσκειται στον πρόεδρο Μαδούρο, ανέθεσε στον εαυτό του τα καθήκοντα του κοινοβουλίου, απόφαση που προκάλεσε διαδηλώσεις και κατακραυγή, πριν ακυρωθεί μερικές ημέρες αργότερα.
Η επικεφαλής της διπλωματίας της Βενεζουέλας κατηγόρησε το Μπουένος Άιρες, την Μπογκοτά, την Πόλη του Μεξικού και τη Μπραζίλια ότι δρουν συντονισμένα υπέρ μιας επέμβασης στα εσωτερικά της χώρας της για να υπηρετηθούν «τα συμφέροντα της Ουάσινγκτον».























































