ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγκυρα, Άνγκελα Μέρκελ, Βερολίνο, Γερμανία, Δημοψήφισμα, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
Σαουδική Αραβία: Καπνός στο αεροδρόμιο του Ριάντ - Στις φλόγες δεξαμενή της «Αράμκο»
Η Ρόζα Βρεττού στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα: «O καθαρότερος λόγος και απευθείας σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η κυβέρνηση της Τουρκίας πρέπει να αρχίσει διάλογο με αμοιβαίο σεβασμό με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις εντός της χώρας, μετά το δημοψήφισμα με το οποίο εγκρίθηκε η μετατροπή της χώρας σε προεδρική δημοκρατία”, τόνισε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.
Σε κοινή της δήλωση με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, η Μέρκελ υπογράμμισε ότι “αυτός ο διάλογος αποτελεί ευθύνη τόσο για την τουρκική κυβέρνηση, όσο και προσωπικά για τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν”.























































