ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βάφτηκε με τα παλαιστινιακά χρώματα πολιτική αφίσα του Γκαντί Αϊζενκότ στην Κύπρο
Πυρκαγιά: Πατέρας Έλληνα πιλότου που σκοτώθηκε: «Θα σας πάω γ@μιώντας μέχρι να κλείσω τα μάτια μου»
Εποχικοί Πυροσβέστες: Την ώρα που έδιναν μάχη με τις φλόγες τούς έκλεβαν και τούς έσπαγαν τα αυτοκίνητα
Στο Λαύριο μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο
Ν. Δένδιας για την απώλεια του Λάκη Χαλκιά: «Υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα της ελληνικής μουσικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, παρότρυνε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τον Φρανσουά Φιγιόν, ενόψει του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή, για να «γυρίσουν την σελίδα των τελευταίων πέντε καταστροφικών ετών».
«Όλοι πρέπει να είναι ξεκάθαροι απέναντι στις υποχρεώσεις τους. Θέλω να τονίσω γιατί θα στηρίξω τον Φρανσουά Φιγιόν: Έχει την εμπειρία, το πάθος και το σχέδιο που θα επιτρέψει στη Γαλλία να εξασφαλίσει μία εναλλακτική λύση για τα τελευταία πέντε καταστροφικά χρόνια που ζήσαμε», δήλωσε ο Σαρκοζί σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο Facebook.
Ο Φιγιόν, που ήταν πρωθυπουργός του Σαρκοζί την περίοδο 2007-2012, αγωνίζεται για να φτάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών στις 7 Μαΐου, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.























































